We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Over PACT

We verbinden creatieven en merken om de wereld een stukje beter te maken.

Creatief collectief
PACT is een initiatief gestart vanuit Kult&Ace – de eerste en enige Nederlandse agency die zich richt op de Gen Z en millennials. De tijd dat vooral CEO’s, marketeers, strategen en art directors de koers en communicatie van een merk bepaalden, is voorbij. We willen de wereld van nu binnenbrengen bij de merken.

Missie
Wij bouwen met PACT de brug die zo hard nodig is. Dit doen we op basis van onze jarenlange ervaring en ons brede netwerk. Zo werken we toe naar een realiteit waarin iedereen een eerlijke kans krijgt, ongeacht achtergrond, geslacht of uiterlijk.

Making a change
We laten onze PACT members co-creëren en meebeslissen over hoe een merk eruitziet. Over welke creatieve campagnes er komen. Over welke nieuwe diensten we écht nodig hebben. Maar ook over hoe sustainable en divers het merk moet zijn.  Met als doel elkaar te inspireren, helpen en van elkaar te leren.

Membership is gratis, join us!

PACT People:

Motion Designer

Joe Thomas

UI Designer

Milla Conner

Graphic Designer

Carolyn Ray

UI Designer

Milla Conner