We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Membership

Raak geïnspireerd door andere creatieven en maak jezelf zichtbaar bij merken.

 

Onze community bestaat nu al uit honderden leden. PACT is inclusief: Wij zijn een plek voor creatives die hun talent verder willen ontwikkelen én voor ervaren makers die al jaren bezig zijn in de scene. Binnen onze PACT community bevinden zich ook waardevolle mentors, dit zijn CEO’s, bekende creatives, ondernemers en andere industry experts die hun kennis willen delen.

Members: PACT biedt haar members verschillende kansen. Zodra je bent aangemeld, kan je als member invloed uitoefenen op merken door (betaald) je mening te geven. Verder organiseren wij events (talks, feestjes, workshops etc.) waar je gelijkgestemden kan ontmoeten en kan je meedoen aan onze unieke giveaways. Ook zetten wij via PACT pitches uit voor creatieve opdrachten van merken. Zorg dat je niks mist, volg ons op onze socials!

Mentors: Mentors zijn professional members die al vele jaren ervaring hebben in hun discipline – zij werpen zich op om de new generation te inspireren en hun kennis te delen. Daarnaast denken zij op creatief en strategisch niveau mee met merken.

Kost een PACT membership iets?

Nee. Het standaard membership is en blijft gratis.

Hoe blijf ik op de hoogte van jullie events, winacties en pitches?

Volg ons op Instagram! Daarbij ontvang je een maandelijkse PACT letter in je mailbox met alle info over je creatieve community (zoals pitches en member news).

Moet ik creatief zijn om bij PACT te horen?

PACT members zijn creatief in de breedste zin van het woord. Dus als je het alleen leuk vindt om mee te denken over creatieve merken, ben je welkom in onze PACT. Wij organiseren daarnaast events en pitches voor creatieve makers, van fotografen tot graphic designers tot schrijvers. 

Wat krijg ik als PACT member?

  • Toegang tot een inclusieve community die creatives uit allerlei disciplines samenbrengt.
  • Maak kans op unieke winacties of kortingen. Zoals een ticket voor een Hennessy feestje, of een fashion expositie in Centraal Museum.
  • Creëer impact en geef (betaald) je mening in een van onze panels. Over welke moves PUMA nu kan maken als het aan jou ligt, bijvoorbeeld.
  • Kom naar onze PACT events, waar je allerlei interessante creatives ontmoet.
  • Promoot je werk in onze maandelijkse PACT letter of op onze socials. We helpen je zo om jouw werk onder de ogen van talloze mensen te krijgen die je wellicht ook weer verder kunnen helpen.