We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

a

JOIN THE MOVEMENT.
PACT staat voor een nieuwe, inclusieve toekomst. Ons collectief verbindt jonge creatieven vanuit allerlei achtergronden met merken én met elkaar.

PACT is een nieuw creatief collectief voor young creatives vanuit allerlei achtergronden en disciplines. Het collectief verbindt haar members met merken én met elkaar. Via PACT kunnen members zich laten inspireren, hun stem laten horen bij merken en pitchen op commerciële creatieve opdrachten. PACT is opgericht om ons allen te verbinden en onze impact te vergroten richting merken. Door samen te werken en de commerciële wereld te laten weten waar wij – hun doelgroep – behoefte aan hebben. 

 

Emancipatie van de consument
De tijd dat merken konden pushen wat ze maar wilden, is over. PACT staat voor de emancipatie van de jonge consument. Niet voor het top-down marketen van producten en diensten, maar voor co-creatie, échte insights vanuit de doelgroep en verbinding. We kunnen als collectief merken motiveren hun corporate responsibility te nemen en waarde toe te voegen aan ons leven.

Jouw mening, jouw creativiteit, jouw stem en jouw visie zijn dus belangrijk! Versterk je impact en neem deel aan de commerciële revolutie.

What you say about us:

Door PACT zie ik in wat de jonge doelgroep nodig heeft en hoe wij als merk hen kunnen helpen; heel waardevol!

Joris

PACT heeft me geconnect met andere creatives; ik heb bijvoorbeeld via het creative netwerk een toffe fotograaf ontmoet die me heeft geholpen bij de cover van een van mijn albums. Sterker nog: we zijn nu friends

Jeff

PACT People:

a
Motion Designer

Joe Thomas

a
UI Designer

Milla Conner

a
Graphic Designer

Carolyn Ray

a
Graphic Designer

Carolyn Ray

PACT LUIDT EEN NIEUW TIJDPERK IN WAARIN JONGE CONSUMENTEN EN MERKEN GAAN SAMENWERKEN OP EEN DUURZAME MANIER

Adres & Contact:

PACT is a Kult&Ace creation.
Stadhouderskade 1
1054ES Amsterdam