We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Diensten

Houd je merk relevant door in touch te blijven met de wereld van nu en morgen.

Ontdek een nieuwe manier van marketing waarin je mét je doelgroep werkt in plaats van vóór je doelgroep. Zet onze PACT pool van young creatives uit diverse landen in voor insights, (co-)creatie en content. En krijg op maat gemaakt advies vanuit een gespecialiseerd bureau met jarenlange ervaring maar een jong DNA.

Insights

Krijg waardevolle insights vanuit onze PACT pool aan grootstedelijke trendsetters vanuit allerlei achtergronden. Van focusgroepen en polls tot Gen Z scans en onze Millennial Monitor. Nationaal en internationaal, geheel te customizen naar jouw behoeften.

Content en co-creatie

Maak met PACT de meest relevante en door de doelgroep gecureerde content.  Selecteer young talent voor én achter de camera. Co-creëer met de meest upcoming key opinion leaders en creative frontrunners. En ga op de juiste manier om met gevoeligheden en maatschappelijke vraagstukken om zo het risico van imagoschade te beperken én een streepje voor de hebben op de concurrentie.

Consultancy

Achter PACT zit een team van experts op het gebied van marketing PR, jongerencommunicatie, trend research en Diversity & Inclusion. We zetten onze kennis in voor consultancy-trajecten en campagnes op het gebied van zowel interne als externe communicatie. Op deze manier creëren wij met PACT een one-stop shop voor het bereiken en duurzaam samenwerken met een jonge, diverse doelgroep – oftewel de consument van nu en morgen.

Inspiratie

Raak geïnspireerd en – nog belangrijker – blijf up to date door middel van relevante online content en (corona volente) evenementen, Gen Z workshops, cursussen, trainingen, workshops en meer.