We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Slide MEER INFO

BRAND EQUITY

EDUCATIE
Slide

FRONTRUNNER
INSIGHTS

MEER INFO INSPIRATIE
Slide

DIVERSITY
EXPERTISE

MEER INFO A SEAT
AT THE
TABLE
Slide

FUTURE-PROOF
CONSULTANCY

MEER INFO CO-CREATIE
Slide

NETWORK

MEER INFO NETWERK

JOIN THE NEW MARKETING MOVEMENT.

PACT staat voor een nieuwe, inclusieve toekomst waar commerciële en creatieve werelden samenkomen.

Het zijn bijzondere tijden – we bevinden ons midden in een paradigma-shift en de merken die hier niet op anticiperen, dreigen hun relevantie te verliezen.

PACT biedt alle tools voor een merk om relevant te blijven. In corona-tijden, dwars door maatschappelijke movements, call-out culture en alles wat er nog komen gaat. Alles met een focus op de consument van nu en de toekomst. Een consument die meer macht heeft dan 20 jaar geleden. Een consument met een diverse achtergrond. Een consument die via meer en meer kanalen te bereiken is, maar waarvan de aandacht steeds moeilijker te grijpen is. 

Missie
Onze missie is om de commerciële wereld beter af te stemmen op de wereld van nu en morgen. Door als merk beter te luisteren naar jonge consumenten, kan je niet alleen deze groep aan je binden maar ook beter anticiperen op de toekomst.

Diensten
Daarom bieden wij een unieke pool van grootstedelijke trendsetters vanuit allerlei achtergronden: onze PACT pool. Wij zetten deze waardevolle frontrunners in op het gebied van research, co-creatie en content. Dit alles op basis van succesvolle strategieën, duidelijke PvA’s en creatieve concepten, opgezet door ons interne team van experts.

Corporate responsibility
PACT staat voor het toevoegen van waarde aan de wereld van de (jonge) consument. Niet top-down, maar bottom-up. Niet vóór hen, maar mét hen. We zijn de gateway naar duurzame communicatie met jouw Gen Z en millennial doelgroepen.

Join us in this new movement. Ga voor een nieuwe manier van marketen en schrijf je in om op de hoogte te houden te worden van onze initiatieven en diensten.

What you say about us:

Door PACT zie ik in wat de jonge doelgroep nodig heeft en hoe wij als merk hen kunnen helpen; heel waardevol!

Joris

PACT heeft me geconnect met andere creatives; ik heb bijvoorbeeld via het creative netwerk een toffe fotograaf ontmoet die me heeft geholpen bij de cover van een van mijn albums. Sterker nog: we zijn nu friends

Jeff

PACT People:

Motion Designer

Joe Thomas

UI Designer

Milla Conner

Graphic Designer

Carolyn Ray

Graphic Designer

Carolyn Ray

PACT LUIDT EEN NIEUW TIJDPERK IN WAARIN JONGE CONSUMENTEN EN MERKEN GAAN SAMENWERKEN OP EEN DUURZAME MANIER